Pala Raceway AMA National Motocross Weekend Schedule

Published September 8th, 2010

Pala Raceway AMA National Motocross Weekend Schedule - Photo 1 of 1

The final round of the AMA National Motocross Championship is set for September 10-11, 2010 at Southern California’s Pala Raceway, located just north of San Diego. Not only will there be the traditional 450, 250 and WMX races, but will also include the final Honda CRF150 Cup race. The 450 class Moto 2 (7PM EST) and 250 class Moto 2 (8PM EST) can be seen on SPEEDTV. Check your local listings for time and channel. Below is the updated weekend schedule.

Subject to network schedule changes

FRIDAY, SEPTEMBER 10
9:00am Semi Truck Parking, Paddock Open

9:00am – 5:00pm

Will Call

9:30am

Privateer Parking

12:00pm -1:00pm

WMX Tech Inspection

1:00pm -2:00pm

Tech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class

2:00pm – 6:00pm Tech Inspection for Remaining Riders

SATURDAY, SEPTEMBER 11
7:00am – 2:00pm

Will Call

8:00am

Mandatory Riders Meeting

8:15am

Chapel Service
8:30am – 8:45am 450 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
8:50m – 9:05am 450 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
9:10am – 9:25am

250 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
9:30am – 9:45am

250 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
9:45am – 10:05am Track Maintenance

10:05am – 10:20am

Women’s Class Practice – 15 minutes – 5 Free/15 Timed
10:25am – 10:40am

450 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) Timed
10:45am – 11:00am

450 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) Timed
11:05am – 11:20am 250 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) Timed
11:25am – 11:40am

250 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) Timed
11:45am – 12:00pm

Women’s Class Practice – 15 minutes – 15 Timed
12:00pm – 12:15pm

CR150 Practice


Intermission
12:30pm – 12:50pm

OPENING CEREMONIES

12:50pm – 1:00pm

450 Class Site Lap

1:00pm – 1:35pm

450 Class Moto #1

1:35pm – 1:50pm

Podium Interviews

1:50pm – 2:00pm

250 Class Site Lap

2:00pm – 2:35pm

250 Class Moto #1

2:35pm – 2:50pm

Podium Interviews

2:50pm – 3:00pm

Women’s Class Site Lap

3:00pm – 3:20pm

Women’s Class Moto #1

3:00pm – 3:20pm

Women’s Class Moto #1

3:25pm – 3:40pm

CRF150 Race

3:40pm – 3:55pm

Intermission
3:55pm – 4:05pm 450 Class Site Lap

4:09pm – 4:44pm

450 Class Moto #2 – Same Day Air on SPEEDTV
4:44pm – 4:57pm

450 Winners Circle

4:57pm – 5:07pm

250 Class Site Lap
5:09pm – 5:44pm

250 Class Moto #2

5:44pm – 6:00pm

250 Winners Circle

6:00pm – 6:10pm Women’s Class Ste Lap

6:10pm – 6:20pm

Women’s Class Moto #2

6:20pm – 6:35pm

Women’s Winner Circle

6:35pm – 7:05pm

Press Conference


Comments

comments